Workshops

Volgens aanbod, op vraag en op maat.

Tijdens de workshops neem ik jullie als herboriste en kruidenverwerkster graag mee op ontdekking in de wondere wereld van geneeskrachtige planten (lees: kruiden).

Waarbij ik graag mijn kennis op een begrijpbare manier tracht over te brengen, en waar theorie en praktijk hand in hand gaan.

Deze workshops zijn toegankelijk voor iedereen. Van beginners met een gezonde nieuwsgierigheid tot de gedreven herborist(e) die openstaat voor fijne en gezellige momenten met collega’s.

​Hou er ook rekening mee dat er bij aankoop of bestelling van een activiteit geen terugbetaling mogelijk is bij een eventuele annulering. Er kan dan aangesloten worden bij een volgende workshop of gekozen worden voor een cadeaubon voor het bedrag van de workshop.

De Kleine Theeboom aangeboden workshops

Aangeboden workshops

Genieten van kruiden met al je zintuigen. Hier kan je het aanbod van terugkerende workshops vinden. Die tevens vanaf 8 personen ook op verplaatsing mogelijk zijn.

Geplande workshops

Geplande workshops

Hier kan je de workshops terug vinden die momenteel ingepland staan. Wil je graag een maandelijks overzichtje? Neem dan zeker even een kijkje bij de kalender.

Op vraag en op maat

Heb je zelf een leuk idee of thema om een workshop te organiseren? Laat het even weten en wij kijken samen wat er eventueel mogelijk kan zijn.

Winkelwagen
Scroll naar boven