De gezondheid van de natuur in een druppeltje

Met onze essentiële olie

Aromatherapie

Wanneer ik even het woord ‘Aromatherapie’ ontleden, dan kom ik terecht bij de woorden ‘Aroma’ en ‘Therapeia’, afgeleid uit het Grieks. Als ik dit even ga vertalen naar het Nederlands, dan betekenen deze woorden ‘aroma’ en ‘zorg’.

Essentiële oliën zijn dan ook zeer geconcentreerde stoffen, afkomstig uit allerlei plantenmaterialen, maar met een zeer krachtige werking. Niet alleen werken deze essentiële oliën in op ons fysieke lichaam, maar zeker ook op ons emotionele en spirituele welzijn. En hiernaast worden zij ook dankbaar ingezet bij de bereiding van allerlei cosmeticaproducten.

Essentiële olie

Aangezien er heel wat merken bestaan die essentiële oliën aanbieden heb ik de keuze gemaakt om te werken met essentiële oliën van Ladrôme Laboratoire.

Dit aangezien zij zich engageren voor biologische en duurzame landbouw, het aanbieden van kwaliteitsvolle producten, rijk aan werkzame ingrediënten en met respect voor de omgeving, en dus ook voor de natuur. 

Een nevenproduct van essentiële oliën zijn de bloesemwaters of hydrolaten.

Ook deze kan je bij mij terugvinden.

De Kleine Theeboom Cindy Bex essentiële olie

Bestellen?

Bestellen kan via de webshop, telefonisch of e-mail.

Bestellingen kunnen worden afgehaald op ons thuisadres, maar kunnen indien gewenst ook worden opgestuurd, mits betaling van verzendkosten.

Niet gevonden wat je zoekt?

Neem dan even contact met me op om samen te kijken wat er mogelijk is. 

Vragen?

Neem contact op, ik help je graag verder

Winkelwagen
Scroll naar boven