Ontdek onze losse kruiden

Kruid het lekker aan.

Mij zeer bewust van het belang van biodiversiteit, en zeker niet minder belangrijk ‘gezondheid’ heb ik de keuze gemaakt om te werken met kruiden van biologische afkomst. Deze kruiden worden mij aangeleverd door Biobox Bvba, een bedrijf dat tevens beschikt over de Bio certificatie BE-BIO-01, een certificaat voor het in handel brengen van biologische producten en waartoe deze kruiden ook aan allerlei kwaliteitscontroles worden onderworpen zoals staalnames op zuiverheid.
Door het samenwerken met lokale leveranciers (binnen België) ondersteun ik zo mee onze lokale economie en kan ik mijn ecologische voetafdruk zo klein mogelijk houden.

Deze kruiden worden met zorg en op ambachtelijke wijze (manueel) verpakt in een verpakking zonder venster. 

Dit om de kruiden zo lang mogelijk te bewaren met behoud van hun optimale kwaliteit (inhoudsstoffen, smaken, kleur en aroma’s). Niet onbelangrijk als je weet dat kruiden die worden blootgesteld aan licht, hoe miniem ook, aan deze kwaliteiten zullen inboeten.

Deze blokzakjes zijn vervaardigd uit landbouwafval, voor mij een zéér belangrijke factor omdat er op deze manier geen boom hoeft te sneuvelen voor mijn producten.

Neem een kijkje in onze kruidenkast en ontdek onze losse kruiden voor verwerking in kruidenthee, maceraten (een aftreksel op olie), tincturen enzoverder. Of waarom ook niet ter garnering van een lekker stukje chocolade of een bloementaart?

De troeven van onze losse kruiden:

De Kleine Theeboom losse kruiden

Bestellen?

Bestellen kan via de webshop, telefonisch of e-mail.

Bestellingen kunnen worden afgehaald op ons thuisadres, maar kunnen indien gewenst ook worden opgestuurd, mits betaling van verzendkosten.

Niet gevonden wat je zoekt?

Neem dan even contact met me op om samen te kijken wat er mogelijk is. 

Vragen?

Neem contact op, ik help je graag verder

Winkelwagen
Scroll naar boven