A blend for your brand

Unieke kruidenthee op maat van je bedrijf

Bij De Kleine Theeboom kan je ook terecht voor kruidenthee op maat, volledig gepersonaliseerd om misschien net nog dat extra tikkeltje meer uitstraling te geven aan je onderneming. Waar kruiden heilzame effecten kunnen uitoefenen op allerlei gezondheidsklachten, kunnen zij echter ook worden ingezet om bijvoorbeeld de normen en waarden, waar je als onderneming of ondernemer belang aan hecht, te laten vertalen in een heerlijke kruidenthee.
Zou het bijvoorbeeld niet heerlijk zijn om de klanten van jouw B&B een eigen kruidenthee te kunnen aanbieden tijdens het ontbijt? Of misschien is dit ook wel een leuke attentie voor jouw klanten?

Waar aroma’s, smaken, en voor anderen dan weer de werking belangrijk kan zijn, kan het met het samenstellen van een kruidenthee echt alle richtingen uit. Immers waar een kleurencoach interesse heeft in een kruidenthee waar vooral de kleuren van de kruiden van belang zijn, kan het net zo goed om een kruidenthee uit te werken met betrekking tot een logo, of specifieke planten die in de buurt voorkomen. Maar zeker ook volgens de uitstraling, de waarden en/of normen die je aan je bedrijf geeft.

Waarom kiezen voor jouw gepersonaliseerde kruidenthee van De Kleine Theeboom?

Voor jou als klant betekent dit:

Stap voor stap op weg naar jouw gepersonaliseerde kruidenthee

Stap 1: Verkenning

Tijdens het eerste verkennend gesprek stel ik mezelf, De Kleine Theeboom en de manier van werken even aan jou voor.

Even later worden de rollen omgekeerd en mag jij je even voorstellen zodat ik meer inzicht krijg in jouw producten en/of diensten die je aanbiedt. Waarna wij samen ons licht werpen op de richting die je wil uitgaan voor het samenstellen van jouw eigen kruidenthee. Dit kan zijn zoals hierboven al eerder werd aangegeven, maar denk bijvoorbeeld ook aan kruiden die misschien bij jou een herinnering oproepen of die je lekker vindt. Of denk ook net aan een kruid waarbij je de mond al voelt samentrekken als je er nog maar even aan denkt. 

Wanneer dit plaatje duidelijk is ga ik hier verder mee aan de slag, en stel ik enkele blends samen die wat betreft jouw gemaakte keuzes mooi in harmonie zijn. Zitten deze blends naar mijn gevoel prima wat betreft smaken, kleuren, geuren en/of inhoudsstoffen, afhankelijk van het doel dat voorop werd gesteld, dan is het tijd om over te gaan naar de volgende stap. 

Stap 2: Van ‘prima’ naar ‘perfect’: zintuigen aan het werk

Tijdens deze stap mag jij aan de slag gaan met de samengestelde blends, en mag je alle zintuigen aan het werk zetten.
Je krijgt ook de nodige informatie en verantwoording met betrekking tot de gebruikte kruiden. Zodat je zelf meer inzicht krijgt in de keuzes die er zijn gemaakt om specifieke kruiden in jouw kruidenthee te gaan gebruiken. Zo kan er bijvoorbeeld in een kruidenthee voor Rozenknoppen worden gekozen omdat Roos het hart openstelt, of voor Rozemarijn omdat dit kruid je helpt om te aarden. Maar net zo goed kan er Citroengras in je kruidenthee worden verwerkt wanneer je de frisse en zonnige kant op wil. Of je wil misschien net genieten van een mooie zonnige kleur in je kopje?

Ben je anderzijds toch nog niet helemaal overtuigd en je mist nog wat extra pit, diepere smaak of wat anders dan nemen wij dit samen verder onder de loep tot we voor jou de ‘perfecte’ kruidenthee hebben samengesteld.

Eventueel is er ook hier nog de keuze om in een 1 op 1 workshop alles te vernemen over het zetten van het ‘perfecte’ kopje kruidenthee. 

Stap 3: In productie

Staat jouw kruidenthee volledig op punt, dan kan er de keuze worden gemaakt in de manier van verpakken. Hierbij kan er gekozen worden voor een verpakking in blokzakjes, blikken of glazen potjes. En kunnen de voor- en nadelen van de verschillende verpakkingen ook aan bod komen en worden toegelicht.

Wat betreft de etikettering is het belangrijk dat je ondertussen hebt nagedacht over de benaming die je aan je kruidenthee wil geven. Naast je logo zeker ook wel een ‘eyecatcher’ op het etiket. Je hebt de keuze dat wij voor het ontwerp van het etiket instaan en dit voor je uitwerken, met de mogelijkheid om hierop je logo te voorzien, zodat dit mooi past binnen de ‘branding’ van je onderneming. Of je laat het etiket zelf uitwerken door een derde partij.

In de toekomst hopen wij voor het ontwerpen van etiketten ook enkele samenwerkingen te kunnen aangaan.

Ik leerde Cindy Bex van De Kleine Theeboom kennen in 2016, in de aanloop naar een lokaal evenement. Vier jaar later zijn we collega-ondernemers, sparring partners en vriendinnen, met een groot hart voor planten.
Klaar om de volgende stap te zetten en jouw verhaal om te zetten in een gepersonaliseerde kruidenthee?

Neem contact op, ik help je graag verder

Winkelwagen
Scroll naar boven