Ontdek onze heerlijke wellnessthee

Dat is écht genieten.

Bij de productie en samenstelling wordt er erg veel aandacht besteed aan de kwaliteit van de grondstoffen en de verpakking, maar zeker ook aan waarden zoals ecologie, biodiversiteit, duurzaamheid en gezondheid. Zo heb ik dan als herborist ook bewust de keuze gemaakt om voor het samenstellen van mijn kruidenthee te werken met kruiden van biologische afkomst (gezondheid en biodiversiteit), die strenge kwaliteitscontroles dienen te ondergaan en mij worden geleverd door een Belgische leverancier uit Damme, namelijk Biobox. 

Aangezien voor mezelf de impact op het milieu met mijn producten een belangrijke factor is om rekening mee te houden, zijn mijn ‘theetjes’ verpakt in blokzakjes geproduceerd uit landbouwafval, zodoende dat voor deze verpakking geen enkele boom geveld dient te worden.

Door het gebruik van deze zakjes kies ik ook voor het afleveren van een (h)eerlijk en kwaliteitsvol product. Deze zakjes zijn dan ook niet voorzien van venstertjes wat resulteert in een optimaal behoud van aroma’s, kleuren, smaken en inhoudsstoffen. Blootstelling aan licht zorgt er immers voor dat kruiden aan deze kwaliteiten zal inboeten. 

De kruidenthee wordt van a tot z, dus van levering, productie tot verpakking door mezelf als herborist verzorgt en gebeurt op artisanale wijze, dus met beide handjes, zonder tussenkomst van technische snufjes zoals afvulmachines enz.

Een andere uitdaging is om hiermee ook ‘streekgebonden’ aan de slag te gaan, of om een blend samen te stellen die past bij de uitstraling van je bedrijf, B&B, …. Maar ook hier zal er steeds worden gewerkt naar een blend die wat betreft smaken, geuren en kleuren tot een mooi harmonieus evenwicht komen.

Geniet dan ook van de gezelligheid, de warmte, de herinneringen die de geuren naar boven halen of gewoon van even wat tijd voor jezelf. Of wat zou je denken van een ‘badthee’ zoals ‘Bloemenzee’? 

Ben je op zoek naar een gezelligheidsthee op maat of wil je onze gezelligheidstheetjes graag verkopen? Aarzel dan niet om contact op te nemen.

Natuurlijke verzorging en ondersteuning met wilde planten en kruiden.

De troeven van onze wellnessthee:

Wellnessthee Borstvoeding

Bestellen?

Bestellen kan via de webshop, telefonisch of e-mail.

Bestellingen kunnen worden afgehaald op ons thuisadres, maar kunnen indien gewenst ook worden opgestuurd, mits betaling van verzendkosten.

Niet gevonden wat je zoekt?

Neem dan even contact met me op om samen te kijken wat er mogelijk is. 

Vragen?

Neem contact op, ik help je graag verder

Winkelwagen
Scroll naar boven