Maak iemand gelukkig

Met een origineel geefkaartje

Geefkaartjes, zoals de naam op zich al laat vermoeden zijn er nu ook een aantal kaarten beschikbaar die je kan geven aan iemand die het moeilijk heeft of wel een duwtje in de rug kan gebruiken.
Als beloning voor een puike prestatie, gewoon als geschenkje aan een natuurliefhebber of aan jezelf als extraatje voor je eigen pronkplekje.

Eigenlijk ideaal voor elke gelegenheid. En tevens ook combineerbaar in onze Herbs and Memories.

Sweet bird Huismus geschenkkaartje

Bestellen?

Bestellen kan via de webshop, telefonisch of e-mail.

Bestellingen kunnen worden afgehaald op ons thuisadres, maar kunnen indien gewenst ook worden opgestuurd, mits betaling van verzendkosten.

Niet gevonden wat je zoekt?

Neem dan even contact met me op om samen te kijken wat er mogelijk is. Aangezien er momenteel nog geen webwinkel beschikbaar is kunnen bestellingen telefonisch of via e-mail worden doorgegeven. Bestellingen kunnen bij mijn atelier worden afgehaald, of eventueel worden opgestuurd via de geldende tarieven van Bpost. Bij een eventuele bestelling krijg je informatie over eventuele leveringskosten. Vanaf een bestelling voor een bedrag van €50 vallen deze leveringskosten weg, voor bestellingen binnen België. Voor meer informatie zie ‘Verzendingen’.

Vragen?

Neem contact op, ik help je graag verder

Scroll naar top