Een origineel cadeau

Een leuke geschenkbon

Op zoek naar een geschenk voor je geliefde of een andere persoon die je nauw aan het hart ligt?
Bij De Kleine Theeboom heb je ook de mogelijkheid tot het aankopen van geschenkbonnen. En bepaal jij als klant zelf het bedrag dat je hieraan  wil besteden. Vanaf de aankoopdatum is deze geschenkbon een gans jaar geldig.

En kan deze in meerdere keren worden opgebruikt.  

Wil je net iets anders? Kies dan een keertje voor het schenken van een workshop in de vorm van een geschenkbon, en verras er je vriendin, zus, (schoon) moeder,… mee voor een gezellig avondje uit. En laat je volledig onderdompelen in het wereldje van de kruiden.

Proefpakket Geschenkbon

Bestellen?

Bestellen kan via de webshop, telefonisch of e-mail.

Bestellingen kunnen worden afgehaald op ons thuisadres, maar kunnen indien gewenst ook worden opgestuurd, mits betaling van verzendkosten.

Niet gevonden wat je zoekt?

Neem dan even contact met me op om samen te kijken wat er mogelijk is. Aangezien er momenteel nog geen webwinkel beschikbaar is kunnen bestellingen telefonisch of via e-mail worden doorgegeven. Bestllingen kunnen bij mijn atelier worden afgehaald, of eventueel worden opgestuurd via de geldende tarieven van Bpost. Bij een eventuele bestelling krijg je informatie over eventuele leveringskosten. Vanaf een bestelling voor een bedrag van €50 vallen deze leveringskosten weg, voor bestellingen binnen België. Voor meer informatie zie ‘Verzendingen’.

Vragen?

Neem contact op, ik help je graag verder

Scroll naar top