Natuurwandelingen

Onze huisgids, Marc Fourier, van jongs af aan enorm geboeid geweest door de natuur neemt jullie graag mee op ontdekking om de natuur in al haar facetten te  ontdekken. 

Als jeugdlid van de Jeugd voor Natuur en Milieu, afgekort JNM, heeft hij indertijd heel wat kunnen bijleren over wat de natuur te bieden heeft.

Later volgde hij de opleiding tot Natuurgids en sinds heel wat jaren is hij als vrijwilliger actief mee betrokken bij het gesloten Natuurreservaat ‘t Wik te Bokrijk (Genk), en dit als mede-conservator. 

Ook in zijn huidige job is hij dagdagelijks met zijn passie, de natuur bezig. 

 

Natuurwandelingen

Tijdens natuurwandelingen heeft hij dan ook heel wat te vertellen. Afhankelijk van het gebied waar deze wandelingen plaatsvinden, wordt er uitleg gegeven over hetgeen ons pad kruist. En of dit nu bloemen zijn, bomen of vogels die voorbijvliegen, het hoort er allemaal bij.

Er wordt ook steeds de gelegenheid gegeven om vragen te stellen tijdens de wandelingen, en na afloop wordt jullie eveneens een drankje aangeboden. 

Aangezien deze activiteit erg afhankelijk is van de weersomstandigheden kan deze dan bij slechte weersomstandigheden ook worden verplaatst naar een latere datum.

Praktisch

Deze wandeling duurt meestal 3u tot 4u, aangezien wij hier iets meer tijd nemen om stil te staan bij de natuur en wat meer informatie te delen.

Kostprijs: vanaf 18 jaar: €20 p.p. (btw incl.), vanaf 12 jaar: €10 p.p. (btw incl.), vanaf 6 jaar: €5 p.p. (btw incl.), 1 consumptie inbegrepen.

Natuurwandelingen kunnen ook op verplaatsing worden begeleid. En kunnen eveneens worden geboekt voor verenigingen, studenten, scholen,…..

Natuurwandelingen kunnen vanaf 8 personen op verplaatsing worden gegeven, en eveneens worden uitgewerkt op maat.

Vragen?

Neem contact op, ik help je graag verder

Winkelwagen
Scroll naar boven