Kruidenwandeling met proevertjes

Tijdens deze wandeling duiken wij terug samen op ontdekking in de wereld van de wilde planten, met als doel weer kennis op te doen van wat de natuur ons te bieden heeft aan planten die kunnen worden ingezet als gezondheid ondersteunend middel, en als waardevolle voedselbronnen. 

Tijdens of na deze wandeling (afhankelijk van de plaats en eventuele mogelijke voorzieningen), worden jullie enkele proevertjes aangeboden zoals  bv. een pesto, een brandnetelsoepje, een hapje met boerenwormkruid,…..

Hou er ook rekening mee dat dit een activiteit is die ook zeer afhankelijk is van de weersomstandigheden. Indien het weer dit niet toelaat zal deze activiteit dan ook worden verplaatst naar een latere datum, waarvan jullie tijdig op de hoogte worden gebracht.

Kruidenwandeling met proevertjes

Praktisch

Deze wandeling duurt meestal 3u tot 3,5 uur, aangezien wij hier iets meer tijd nemen om met onze zintuigen te proeven van hetgeen wordt aangereikt.

Kostprijs: vanaf 16 jaar: 25 euro p.p., vanaf 12 jaar: 15 euro p.p., vanaf 6 jaar: 10 euro p.p. Prijzen btw inbegrepen.

Kruidenwandelingen kunnen ook op verplaatsing worden begeleid. En kunnen eveneens worden geboekt voor verenigingen, studenten, scholen,…..

Kruidenwandelingen kunnen vanaf 8 personen op verplaatsing worden gegeven, en eveneens worden uitgewerkt op maat.

Vragen?

Neem contact op, ik help je graag verder

Winkelwagen
Scroll naar boven