Koken met kruiden/wilde planten

Tijdens deze workshop keren wij terug naar de roots van onze overgrootouders, die zeer goed wisten hoe zij zelfvoorzienend door het leven konden gaan. Jullie leren enkele wilde planten te herkennen, krijgen informatie over de plukperiode en hoe je deze kan toepassen in gerechtjes. 


Jullie steken hierbij ook zelf de handen uit de mouwen en gaan onder begeleiding aan de slag met de ingrediënten die jullie worden aangereikt.
Uiteraard is het de bedoeling dat wij samen van deze heerlijke creaties zullen gaan genieten.
Bovendien krijgen jullie ook een receptenbundel mee naar huis om thuis nog wat verder te experimenteren.

Koken met kruide en wilde planten

Praktisch

Deze workshop duurt 3 tot 4 uur afhankelijk van het aantal deelnemers. Eventueel kunnen de receptjes na overleg ook worden aangepast.

Kostprijs: €55 p.p. (btw. inclusief).

Een kruideninfuus (thee), hand-outs, receptenbundel en benodigdheden zijn inbegrepen.

Bij deze workshop worden voedsel allergieën ook best op voorhand doorgegeven, om hier in de mate van het mogelijke rekening mee te kunnen houden.

Deze workshop kan eventueel ook gecombineerd worden met een kruidenwandeling, waar na afloop gekokkereld kan worden met wilde planten. Afhankelijk van de mogelijkheden die zich aanbieden zou er ook buiten gekookt kunnen worden….Variaties op deze workshop zijn dus zeer goed mogelijk en bespreekbaar.

Deze workshop kan vanaf 8 personen op verplaatsing worden gegeven, en eveneens worden uitgewerkt op maat. 

Vragen?

Neem contact op, ik help je graag verder

Winkelwagen
Scroll naar boven