Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Pareltjes in de winter

20/03/2022 om 13:30 - 16:00

Pareltjes in de winter

In deze donkere periode van het jaar waar iedereen weer wat op zoek is naar lichtpuntjes neem ik jullie als herboriste graag mee op stap in het mooie gebiedje rondom de Kluis van Vrijhern.

Een ideale periode om los te laten wat het voorbije jaar is geweest, en samen het nieuwe jaar welkom te heten.

Tijdens deze wandeling neem ik jullie graag mee op zoek naar welke pareltjes in de winter wij zullen ontmoeten op ons pad.

Denk hierbij aan de soms wel, tot enorm uitgegroeide, Maretakken, nu getooid met tal van mooie witte besjes, of pareltjes zo je wil. Zoals velen, één van de geschenken uit de natuur voor mens en dier, die vragen om even stil te staan en mee op ontdekking te gaan in wat zij voor ons kunnen betekenen.

Deze wandeling is dan ook een mooie afwisseling van wandelen in de natuur en een klein stukje dorpskern. In stilte, in een gezellig onderonsje met de andere aanwezigen, maar ook luisterend naar hetgeen er zal worden verteld in ontmoeting met de planten, struiken en bomen op ons pad.

Afsluiten doen wij samen rondom een verwarmend vuurtje, genietend van een al even verwarmende lekkere tas soep met scones, jullie aangeboden door Han & Jay van De Hogelandhoeve.
Praktisch:

Kostprijs: 20 euro, warme soep en scones na de wandeling inbegrepen.

Start: van 13u30 tot 16u, bij De Hogelandshoeve.

Wij wandelen gedurende 2,5 uurtjes over een afstand van om en bij de 4 km, over zowel verharde als onverharde wegen.

Denk er dan ook aan om gepast schoeisel aan te trekken, net zoals een aangepaste kledij. Want in hartje winter kan het al wel eens bibberkoud zijn.
Let even op! Indien de weersomstandigheden, coronamaatregelen of het aantal deelnemers de wandeling niet toelaten, kan er worden beslist om de wandeling uit te stellen naar een later tijdstip.

Om de wandeling voor iedereen op een zo aangenaam mogelijke manier te laten verlopen, is het aantal inschrijvingen ook beperkt tot 15 personen.

Parkeren kan op de voorziene parking, recht voor jullie gelegen, wanneer jullie De Hogelandshoeve even voorbijrijden.
Inschrijven:

Dit is een activiteit van De Hogelandshoeve in samenwerking met Cindy van De Kleine Theeboom.

Inschrijvingen verlopen via han@dehogelandshoeve.be of via 0499/816895

Gegevens

Datum:
20/03/2022
Tijd:
13:30 - 16:00
Evenement Categorie:
Winkelwagen
Scroll naar boven