Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Event: “Open je zintuigen voor de Krachten van de Natuur”

21 juli om 09:45 - 16:00

€95
De Kleine Theeboom - Evenementen - Event Open je zintuigen voor de krachten van de natuur
Event: “Open je Zintuigen voor de Krachten van de Natuur”
Aiyana en De Kleine Theeboom gaan samen met jou gedurende 1 dag in verbinding met de energetische, fysieke en psychische krachten van de natuur.
Wij nodigen jullie graag uit naar de Iyo Yape Yurt, een prachtige plek om te vertragen en tot rust te komen, maar anderzijds ook om je onder begeleiding, open te stellen voor de energetische en spirituele golven van het universum.
Samen plaatsen wij een intentie voor de dag. Stap voor stap openen wij Bewust onze Zintuigen voor de Krachten van de Natuur. Ga mee op deze ontdekking, luister naar jouw innerlijke kracht, voel de adem van de wind en hoor de fluistering van de bomen.
Ik, An neem je graag mee in de energetische reis van Moeder Aarde en jouw innerlijke Natuur.
Ik begeleid je in een meditatieve staat tijdens deze dag. Langzaam ga je in verbinding met ieder zintuig apart, nadien ervaar je wat het met je doet als je vanuit deze perceptie alle zintuigen terug samenbrengt. Je observeert alles wat groeit en leeft in de natuur vanuit een andere dimensie, je voelt vanuit jouw persoonlijke resonantie met de Aarde en je luistert naar jouw innerlijke Stem.
Ik, Cindy neem je graag mee op ontdekking in de onuitputtelijke bron van inspiratie die de natuur ons te bieden heeft. Samen met An gaan wij tijdens een meditatieve en kruidige wandeling in verbinding met de wilde planten, struiken en bomen op ons pad. Je laat je verrassen door je zintuigen, je gaat aan de slag met enkele oefeningen, je gaat vertragen en komt weer tot innerlijke rust.
Sta open voor deze diepe verbinding en laat je meevoeren op de golven van het universum.

Wat kan je verwachten?
Wij starten samen de dag in de yurt met het openen van de cirkel en het delen van ervaringsgerichte kennis in het belang van energetische bescherming.
An reikt verschillende hulpmiddelen aan in het beschermen van jouw energie- of auraveld. Zij zal ieder zuivering en bescherming schenken voor deze dag in verbinding met jezelf en de natuur.
Nadien neemt An je mee in een meditatie met klank om zo jouw intentie voor de dag helder te ontvangen. Deze intenties worden in woorden of stilte uitgesproken in een deelmoment na de meditatie.
Vervolgens trekken wij samen de natuur in, openen wij onze zintuigen en verbinden wij met het bos en al zijn bewoners.
Rond de middag genieten wij van een heerlijke zelfgemaakte kruidensoep. Bij zomerse temperatuurtjes voorzien wij een lekker & gezond alternatief.
Nadat onze buikjes rijkelijk gevuld zijn, begeleid Cindy jou in het maken van een smudgestick met de wilde planten die wij tijdens onze wandeling tegen zijn gekomen en waarvan je de kennis overdracht hebt ontvangen van Cindy. Er zal hier wat extra aandacht worden besteed aan planten/kruiden met een zuiverende werking die door jou ook ontvangen zal worden in een ‘Detox’ kruidenthee.
Na een korte pauze kan je comfortabel op een matje gaan liggen en genieten van een puur en intuïtief klankenbad waarin je verder reist met je intentie. Je wordt uitgenodigd om te voelen wat je niet meer nodig hebt om verder te groeien op jouw pad en jouw intentie ontvangt een diepe Kracht.
Wij sluiten samen af rond het vuur met een loslaat- en dankbaarheidsritueel.

Praktisch:
Je bent welkom in de Iyo Yape Yurt, Manestraat 51 te Schulen vanaf 9u45 om jouw plekje uit te zoeken.
Om 10u stipt starten wij met onze mooie dag in verbinding met de natuur. Wij eindigen omstreeks 16u met 30 minuten uitloop mogelijkheid.
Als je graag iets noteert tijdens de dag, breng dan zelf schrijf- of tekengerief mee.
Stoelen, matjes, kussens, bolsters en dekentjes zijn aanwezig.
Breng extra mee wat je nodig hebt om comfortabel te zitten en te liggen. Houd eveneens rekening met de weersomstandigheden ivm de kledij en ook aangepast schoeisel voor de wandeling.
Zelf voorzien wij soep voor de lunch. Je dient zelf een aanvullende maaltijd mee te brengen.
Gedurende de dag kan je jou zelf bedienen van water of kruidenthee (van De Kleine Theeboom).

Kostprijs:
De bijdrage voor deze workshop bedraagt € 95. Indien je jouw plekje reserveert voor 16/06/2024 geniet je van €10 vroegboekkorting.
Geniet je van een verhoogde tegemoetkoming? Dan kan je deze dag volgen voor de bijdrage van € 40. Let wel even op! Hiervoor kunnen slechts 3 plaatsen worden gereserveerd. Dus denk je hiervoor in aanmerking te komen, neem dan contact met ons op.
De bijdrage kan je op het het volgend rekeningnummer storten; BE52 1030 7932 0709 – An Dehaese met mededeling OZKN- 21-7 en jouw naam.
Zodra wij jouw bijdrage hebben ontvangen, is jouw Plek verzekerd!
Plaatsen zijn beperkt! Max. 10 inschrijvingen. Deze mooie dag gaat door vanaf 6 inschrijvingen.
Inschrijven kan via 0470/89.76.99 (ook via whatsapp) bij Aiyana en De Kleine Theeboom: info@dekleinetheeboom.be

Wij verwelkomen jou graag op deze verbindende dag!
An, Aiyana en Cindy, De Kleine Theeboom
🌏🌿🌞💜🌻🌳💐🦋🔥

Gegevens

Datum:
21 juli
Tijd:
09:45 - 16:00
Kosten:
€95
Evenement Categorie:
Site:
https://www.facebook.com/events/315963631550862/

Organisatoren

Aiyana
De Kleine Theeboom

Locatie

Iyo Yape Yurt
Manestraat 51
Herk-de-Stad, Limburg 3540 België
+ Google Maps
Winkelwagen
Scroll naar boven