Meestal gebruiken wij kruiden al wel om onze gerechten net een beetje meer smaak te geven, en de meesten onder ons kennen natuurlijk het gebruik van de kruidentuiltjes bij het maken van een overheerlijke bouillon.
​Vandaag gaan wij een stapje verder en zien wij hoe kruiden zoals gember, tijm, salie,… een weldaad kunnen zijn om winterse kwaaltjes zoals hoestbuien, keelpijn, oorpijn enz. het hoofd te bieden. Krijgen jullie tips aangereikt hoe deze kruiden toe te passen, en steken jullie ook zelf de handen uit de mouwen om enkele producten zelf te bereiden.
Dit doen wij stap voor stap, met bijkomende informatie over de gebruikte grondstoffen en aan de hand van een uitgewerkte receptenbundel, zodat jullie thuis ook nog verder kunnen experimenteren.
Praktisch
Deze workshop duurt duurt 3 tot 4 uur afhankelijk van het aantal deelnemers.
Kostprijs: €55 p.p. (btw. inclusief).
Een kruideninfuus (thee), kruidig hapje, hand-outs, receptenbundel en benodigdheden zijn inbegrepen.
​Deze workshop kan vanaf 8 personen op verplaatsing worden gegeven, en eveneens worden uitgewerkt op maat.Â